El conseller de Salut i l'alcalde de Barcelona han inaugurat el Centre de Diàlisi Emilio Rotellar

query_builder   15 març 2012 13:47

event_note Nota de premsa

El conseller de Salut i l'alcalde de Barcelona han inaugurat el Centre de Diàlisi Emilio Rotellar

Avui, dijous 15 de març, el conseller de Salut, Boi Ruiz, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, han presidit l’acte d’inauguració del nou Centre de Diàlisi Emilio Rotellar, un equipament que, per millorar el seu servei, ha traslladat la seva seu al carrer Concepció Arenal, 151-157, de Barcelona.
Durant l’acte, Boi Ruiz i Xavier Trias han descobert la placa commemorativa del centre i han signat en el llibre d’honor. A més, han fet un recorregut per les instal·lacions, que tenen una superfície de 1.031 m2, 5 sales de tractament de diàlisi i 41 llits articulats.
 
El Centre de Diàlisi Emilio Rotellar, propietat de l’empresa Diaverum, va començar a desenvolupar la seva activitat l’any 1976 i al llarg del 2011 va realitzar un total de 26.861 tractaments. El nou centre té capacitat per a 193 pacients i ofereix una atenció de millor qualitat, amb totes les comoditats i equipaments amb els últims avanços tecnològics per afavorir un tractament personalitzat.
 
 
Diaverum
Diaverum és un dels proveïdors més importants de serveis de diàlisi del món i el major proveïdor independent de serveis d’Europa. La seva experiència en la teràpia renal es remunta a vint anys enrere. Actualment disposa de 240 clíniques on es realitzen més de tres milions de tractaments l’any.
 
A Catalunya, actualment Diaverum hi té vuit clíniques, a les quals cal afegir-hi l’obertura recent del novè centre a Pineda de Mar, i compta amb 300 empleats que donen servei a 1.205 pacients, amb més de 175.000 tractaments l’any.