L'INCASÒL participa a la Fira de Sant Josep de Mollerussa

query_builder   15 març 2012 16:32

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL participa a la Fira de Sant Josep de Mollerussa

L’Institut Català del Sòl participa a la Fira de Sant Josep que se celebra el proper cap de setmana a Mollerussa. L’estand de l’INCASÒL, situat en el Pavelló firal A, presenta les diverses actuacions de sòl per a activitats econòmiques, sòl residencial, promoció d’habitatge protegit i rehabilitació de patrimoni històric que està duent a terme aquest organisme a les comarques de Lleida.
 
Actualment, l’INCASÒL té en comercialització sis sectors per a activitats econòmiques situats a Agramunt, Alcarràs, Balaguer, Bell-lloc d’Urgell i Cervera i les naus de l’antiga empresa Lear de Cervera. Aquestes sectors estan situats de manera estratègica, ben comunicats, amb les infraestructures i els serveis necessaris.
 
També son en fase de comercialització dos sectors residencials: tres parcel·les per a 21 habitatges a Pardinyes SUR 13 a Lleida i una parcel·la per a 31 habitatges a Via Lacetània de Tàrrega.
 
A l’estand d’INCASÒL també es pot obtenir informació de les promocions d’habitatge protegit de les comarques de Ponent incloses en el pla de xoc que està promovent l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Les promocions estan situades a Alguaire, Balaguer, Cervera, Lleida i Mollerussa.
 
Així mateix també s’informa de la restauració de la Canònica de Sant Pere d’Àger, la rehabilitacions dels castells de Verdú i la Floresta, la millora del pati i l’entorn del Museu d’Arquitectura d’Almacelles i la consolidació arqueològica de la fortalesa dels Vilars d’Arbeca.