Diumenge, 18 de març, a partir de les 10.00 hores, als Camps Elisis de Lleida

Segona edició de la "CX Cursa Bombers Lleida"

query_builder   16 març 2012 18:55

event_note Nota de premsa

Diumenge, 18 de març, a partir de les 10.00 hores, als Camps Elisis de Lleida

Segona edició de la "CX Cursa Bombers Lleida"

  • El director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió, participarà en el lliurament de premis de la Cursa en la categoria de Bombers

 

  • Demà dissabte es celebrarà la “McDonald’s Curses Infantils Bombers Lleida”
 
El proper diumenge, 18 de març, tindrà lloc la segona edició de la “CX Cursa Bombers Lleida 2012”. L’esdeveniment esportiu està organitzat per l’Agrupació Cultural Recreativa Bombers de Lleida amb el patrocini de Catalunya Caixa i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, entre d’altres institucions i empreses.
 
El tret de sortida de la Cursa el realitzarà l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, on també hi assistiran el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió, el subdirector territorial del Departament d’Interior a Lleida, Josep Ramon Solsona i el cap de la Regió d’Emergències de Lleida, Jordi Solà, entre altres personalitats i comandaments de bombers.
 
La cursa començarà a les 10.00 hores davant del pavelló 3 dels Camps Elisis de Lleida i tindrà un recorregut de 10 quilòmetres, dins un circuit totalment pla. L’arribada serà al mateix lloc. A la prova, que s’ha hagut d’ampliar el nombre d’inscripcions per la gran demanda, s’han inscrit 2.500 participants de diferents categories. Entre els inscrits hi seran presents diversos esportistes de renom, com els atletes Jackson Quiñones i José Ángel García Bragado, ambdós lleidatans i olímpics.
 
A més, en el marc de la prova, els Bombers de la Generalitat faran una cursa d’exhibició, on equips formats per quatre bombers correran, fent relleus, vestits amb l’equipament d’intervenció, amb l’ampolla d’aire i la màscara reglamentària.
 
Al voltant de les 11.30 hores, el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió, i el cap de la Regió d’emergències de Lleida, Jordi Solà, faran el lliurament dels premis de la categoria de Bombers.
 
D’altra banda, demà dissabte dia 17, a partir de les 11.30 hores del matí als Camps Elisis, tindrà lloc la “McDonald’s Curses Infantils Bombers Lleida 2012”, en què hi ha més 600 nens i nenes inscrits.
 
A banda de la prova purament esportiva hi haurà també un espai denominat Village que acollirà el parc infantil per als més menuts i una fira dedicada a l’àmbit del corredor, la salut i el lleure saludable. Totes les activitats que s’organitzen en aquesta zona compten amb la participació de totes les empreses col·laboradores.
 
Al pavelló 3 dels Camps Elisis s’instal·larà el parc infantil solidari Lo Marraquet Bomber adreçat als més petits. La recaptació de diners que s’obtingui anirà adreçada als projectes de la ciutat de Lleida que tenen per objectiu ajudar els més necessitats.
 
En aquest parc infantil lúdic i recreatiu, que estarà obert tot el cap de setmana, s’hi faran tot tipus d’activitats: estructures inflables, tallers, activitats poliesportives, espais per a practicar l’anglès, passejada amb ponis, un futbolí humà, llits elàstics, entre d’altres. Els Bombers de Lleida, a més, muntaran un pont tibetà i un rocòdrom per posar a prova les habilitats i el sentit de l’aventura dels més menuts.
 
Podreu trobar més informació al web de la cursa: www.cursabomberslleida.com
 
 
Cerdanyola del Vallès, 16 de març de 2012
18.52 hores