Ingressa a presó l'autor de cinc estrebades a dones d'avançada edat a Sant Boi de Llobregat

query_builder   17 març 2012 11:05

event_note Nota de premsa

Ingressa a presó l'autor de cinc estrebades a dones d'avançada edat a Sant Boi de Llobregat

  • La detenció va ser possible gràcies a la intervenció del fill d’una dona que acabava de ser assaltada
 

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Boi de Llobregat han imputat a Mikel X. , de 21 anys i de nacionalitat Albanesa cinc robatoris amb violència i intimidació comesos a Sant Boi de Llobregat. El detingut ha ingressat a presó per ordre judicial després d’haver estat detingut "in fraganti".

 
Els fets van succeir el passat 4 de març quan la víctima, una dona d’avançada edat i veïna d’aquesta localitat, va ser assaltada per l’esquena per un home poc abans d’arribar a casa del seu fill, al Barri Camps Blancs. La dona va notar com algú li va donar una forta estrebada sobre un collaret d’or i un braçalet que portava i va veure com, ràpidament, la persona que l’havia assaltat fugia corrents.
 
Els forts crits de la víctima demanant auxili van alertat el seu fill, que de seguida va sortir corrent darrere de dues persones que, presumptament, havien assaltat la seva mare. Finalment, va poder aturar un dels autors i retenir-lo fins que va arribar una patrulla de la policia local i el va detenir.
 
La Unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra de Sant Boi de Llobregat va relacionar aquest fet amb altres quatre estrebades més que s’havien produït pel mateix modus operandi a la població. Totes les víctimes eren dones, d'entre 55 i 80 anys, i l’assaltador els robava joies amb una forta estrebada i utilitzant molta violència física per superar la seva resistència, motiu pel qual totes les dones assaltades presenten lesions diverses, algunes de consideració.
 
El detingut va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Sant Boi de Llobregat, el 7 de Març, que en va decretar l’ ingrés a presó.
 
 
 
Àrea de comunicació
Sant Feliu de Llobregat 17 de març de 2012