Avui s'inicien diverses actuacions a Badia del Vallès, Sabadell i Terrassa

L'Agència de l'Habitatge inicia obres en habitatges amb protecció oficial al Vallès Occidental

query_builder   19 març 2012 12:40

event_note Nota de premsa

Avui s'inicien diverses actuacions a Badia del Vallès, Sabadell i Terrassa

L'Agència de l'Habitatge inicia obres en habitatges amb protecció oficial al Vallès Occidental

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha iniciat avui les obres de rehabilitació a diversos edificis d’habitatges amb protecció oficial del Vallès Occidental.
 
Construcció de balcons i terrasses a Badia del Vallès
 
Les obres que es duran a terme consisteixen a construir balcons i terrasses per donar sortida a les cuines i així poder fer la instal·lació completa de les rentadores i les calderes o esclafadors  a l’exterior de les galeries. També s’aprofitarà l’obra per posar ordre a totes les sortides de gasos i productes de combustió que es produeixen dins de les cuines.
 
Aquesta actuació es durà a terme als bloc del carrer de la Bètica, número 5, i afectarà un total de 10 habitatges. L’obra s’ha adjudicat a l’empresa  CORPIMO, SA, per un import d’execució de 207.332,97 euros i es preveu que duri 8 mesos.
 
Obres als barris de Sant Llorenç i Montserrat de Terrassa
 
Al barri de Sant Llorenç es farà  la rehabilitació de l’escala original del bloc 38 situat al carrer de la Castellassa. L’actuació consisteix a repara l’escala original molt deteriorada pel pas del temps i l’ús i afectarà els 10 habitatges del bloc. L’empresa que s’ocuparà d’executar les obres és Carlos Martinez Fuentes, SL, per un import de 57.654,47 euros, i està previst que l’obra duri 3 mesos.
 
Al barri de Montserrat l’empresa C. Roig, SL  farà la rehabilitació de l’escala del bloc 23, que afectarà 10 habitatges. Aquesta actuació té un pressupost de 45.885,47 euros i està previst que duri 3 mesos.  
 
Reparació de façanes al barri d’Espronceda de Sabadell
 
L’actuació que es farà consisteix en la reparació de les façanes dels edificis situats al carrer de l’Aprestadora, 1, 3, 5, 7 i 9  i al carrer de Fontanella 54. L’obra s’ha adjudicat a l’empresa REHACSA per un import de 176.018,71 euros i està previst que tingui una durada de 6 mesos.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa obres al Vallès Occidental

Nota de premsa obres al Vallès Occidental
PDF | 41