Dos ferits lleus en un incendi en un pàrquing de Terrassa (Vallès Occidental)

query_builder   19 març 2012 19:41

event_note Nota de premsa

Dos ferits lleus en un incendi en un pàrquing de Terrassa (Vallès Occidental)

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta tarda en un incendi en un pàrquing situat al número 83 de l’avinguda Àngel Sallent de Terrassa, del qual s’ha rebut l’avís a les 18.02 hores. Un cop els efectius dels Bombers han arribat i accedit a l’interior del pàrquing, han localitzat l’incendi en un dels trasters, i ràpidament l’han pogut donar per controlat, al voltant de les 18.23 hores.
 
Posteriorment, han procedit a ventilar la resta d’instal·lacions del pàrquing, així com també han revisat l’escala i els pisos superiors de l’edifici, que en total té set plantes. Així mateix, també han hagut de ventilar el local del darrere de l’edifici afectat, el número 191 del carrer Antonius Pius, ja que havia quedat afectat pel fum.
 
Els veïns de l’edifici, en total 21 persones, han estat desallotjats preventivament per efectius dels Mossos d’Esquadra. No obstant això, al voltant de les 19.00 hores, ja s’ha deixat tornar a totes les persones als seus respectius habitatges.
 
Cal destacar que, dues persones, que haurien baixat en ascensor, han resultat intoxicades lleus per fum i han estat ateses per les tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) desplaçades al lloc de l’incendi i, seguidament, les han evacuat a la Mútua de Terrassa.
 
Al lloc, han treballat en total set vehicles terrestres dels Bombers de la Generalitat (dos de comandament, l’autoescala, tres vehicles d’aigua i l’ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques GEM). En aquests moments, ja es comencen a retirar alguns dels efectius.
 
Cerdanyola del Vallès, 19 de març de 2012
19.30 hores