Can Lletres, un nou centre de formació permanent a Llinars del Vallès (Vallès Oriental)

query_builder   19 març 2012 10:40

event_note Nota de premsa

Can Lletres, un nou centre de formació permanent a Llinars del Vallès (Vallès Oriental)

El 17 de març ha tingut lloc a Llinars del Vallès la inauguració oficial de ‘Can Lletres’, un nou equipament de formació permanent que ocupa l’edifici remodelat de la Torre del Baró de la Barre.
Ajuntament de Llinars del Vallès
Aquest edifici notable és una de les torres senyorials amb què compta Llinars del Vallès, construïda a finals del segle XIX i que, per sort dels llinarsencs i llinarsenques, va passar a formar part dels equipaments de l’Ajuntament i durant un temps ha estat la seu de l’antic Casal d’Avis. Ara ha passat a acollir el Centre de Formació Permanent ’Can Lletres’, que ocupa un espai de 700 metres quadrats pel gaudi educatiu i d’aprenentatge dels ciutadans.
 
La inauguració va ser presidida per l’alcalde de Llinars, Martí Pujol, i en va fer la presentació l’escriptor Màrius Serra, qui va dissertar sobre el món de les lletres, la comunicació i la capacitat evolutiva  de la llengua. També va participar el delegat, Salvador Jorba, que va lloar la gestió municipal i la col·laboració de la Diputació i la Generalitat per haver fet possible el nou projecte, alhora que va desitjar que Can Lletres esdevingui un referent en l’àmbit de la formació permanent.

1  

Imatges

Annex

Annex 56