Incendi en un transformador de Balaguer (Noguera)

query_builder   21 març 2012 22:26

event_note Nota de premsa

Incendi en un transformador de Balaguer (Noguera)

A les 20.03 hores d’aquest vespre, s’ha rebut l’avís d’un incident en un transformador situat a l’Hospital Jaume d’Urgell de Balaguer. Segons les primeres valoracions, tot apunta que s’hauria filtrat aigua a l’interior d’aquest transformador i n’hauria cremat un dels components.  
 
Al lloc, s’han desplaçat set vehicles dels Bombers de la Generalitat, que han revisat l’afectació que hi havia a l’hospital, concentrat únicament en el transformador que es troba en una sala, i han fet gestions amb la companyia Fecsa-Endesa per tal que en tallés la tensió. Posteriorment, han portat quatre generadors i focus per il·luminar les instal·lacions de l’hospital a l’espera que la companyia, que té els seus tècnics també treballant al lloc, portin un generador propi.
 
Com a mesura preventiva, efectius dels Mossos d’Esquadra que s’han desplaçat al lloc amb sis patrulles, han desallotjat a les persones que hi havia a la planta baixa i a la primera planta de l’hospital, 24 pacients i 2 treballadors, i les ha acompanyat a una altra zona de les instal·lacions. En aquests moments però, totes aquestes persones ja tornen a ser a les seves respectives habitacions. Cal destacar que cap persona no ha resultat ferida.
 
L’incident en aquest transformador afecta no només el subministrament elèctric de l’hospital, sinó també a altres abonats del nucli de població. I, a hores d’ara, la companyia elèctrica ja està treballant per solucionar-ho.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 21 de març de 2012
22.23 hores