Localitzats sans i estalvis els dos joves excursionistes que es buscaven al Ripollès

query_builder   22 març 2012 12:36

event_note Nota de premsa

Localitzats sans i estalvis els dos joves excursionistes que es buscaven al Ripollès

 
Els Bombers de la Generalitat juntament amb els Mossos d’Esquadra han localitzat, a les 11.50 hores, els excursionistes que, des d’ahir al vespre es buscava per la zona de Setcases.
 
Els joves es trobaven refugiats dins d’una tenda sota la pala del pic de  Bastiments.
 
Els equips d’emergència s’havien dividit, aquest matí, en tres grups per buscar per les zones del Coll de l’Orri per una banda, Ulldeter, per l’altra, i finalment per les zones dels remuntadors, Coll de la Marrana i Coma de Vaca. A partir de les 10.00 hores s’havia incorporat a les tasques de recerca l’helicòpter un cop ho han permès les condicions meteorològiques.
 
Cal recordar que ahir al vespre es va iniciar la recerca del joves, dos germans, un noi de 22 anys i una noia de 25 que, segons les informacions facilitades, tenien previst fer, ahir dimecres, el pic de Bastiments.
 
En les tasques de recerca, que s’han vist dificultades per les condicions meteorològiques adverses, hi han treballat Bombers de la Generalitat entre els quals hi havia el GRAE (Grup d’Actuacions Especials) i el GEM (Grup d’Emergències Mèdiques). També s’han mobilitzat patrulles del cos de Mossos d’Esquadra, entre les quals hi havia efectius del Grup de Muntanya.