Afectacions al trànsit a la Via Augusta per obres a l'estació d'FGC de Gràcia

query_builder   23 març 2012 11:34

event_note Nota de premsa

Afectacions al trànsit a la Via Augusta per obres a l'estació d'FGC de Gràcia

  • Demà dissabte 24 de març es tallarà un carril de pujada dels dos existents a l’altura de la plaça Gal·la Placídia
  •  Això permetrà avançar en la remodelació del vestíbul de l’estació d’FGC de Gràcia
Les obres de remodelació i millora de l’estació d’FGC de Gràcia obligaran demà dissabte 24 de març a eliminar un carril de pujada dels dos existents a la Via Augusta, a l’altura de la plaça Gal·la Placídia. El tall es produirà de 8 a 20 hores, i permetrà col·locar les grues i camions necessaris per continuar avançant en la remodelació del vestíbul d’aquesta estació. Els vehicles disposaran, doncs, d’un carril de pujada per circular mentre duri aquesta afectació i un altre de baixada, que no quedarà afectat.
Imatge
L’estació de Gràcia s’ubica sota la Via Augusta i la plaça Gal·la Placídia, entre el carrer de Marià Cubí i la Travessera de Gràcia, i dóna servei a les línies del Vallès, així com al ramal de Reina Elisenda i de l’avinguda Tibidabo.  Disposa de 4 vies, dues centrals (per les línies del Vallès i Reina Elisenda) i dues laterals (només pels serveis de l’avinguda Tibidabo). La comunicació entre el vestíbul i andana es fa mitjançant escales fixes i mecàniques, i amb l’exterior, amb escales fixes. Aquesta estació compta amb 11.200 viatgers al dia.
 
Les obres de remodelació i millora, en marxa des del gener de 2011, comprenen l’adaptació de l’estació a persones amb mobilitat reduïda, amb la instal·lació d’ascensors i la renovació dels interiors.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 122