S'inaugura la Fira de les 40 hores de Ripoll

query_builder   23 març 2012 18:51

event_note Nota de premsa

S'inaugura la Fira de les 40 hores de Ripoll

El delegat del Govern, Eudald Casadesús, destaca la “potencialitat i el creixement de la Fira” i demana  “que sigui punt de trobada de les iniciatives empresarials que donen valor al Ripollès”
 
Una imatge de la inauguració de la Fira de Ripoll
Aquesta tarda s’ha inaugurat la Fira de les 40 hores de Ripoll, una cita ineludible del calendari de Fires a les comarques gironines. Des d’avui i fins el proper diumenge els visitants que s’apropin a Ripoll podran gaudir de nombroses activitats i dels estands institucionals i d’entitats ripolleses que ocuparan el centre de la població.
 
L’acte inaugural ha tingut lloc al recinte firal i ha comptat amb la presència del delegat del Govern, Eudald Casadesús, l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, el director general de Desenvolupament Rural, Jordi Sala, el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, i el president de la Unió intersectorial empresarial del Ripollès, Eudald Castells, entre d’altres.
 
El delegat del Govern, en el seu parlament, ha destacat “la potencialitat i el creixement de la Fira en els darrers anys, punt de referència a les comarques gironines i a tot Catalunya”. A més, ha afegit que al Ripollès “hi ha iniciatives empresarials, hi ha emprenedors i tenim gent molt preparada en tots els camps. És molt important que la Fira sigui punt de trobada per tal de mostrar el potencial de la comarca i contribuir a augmentar el valor de la Fira.”
 
Les parades d’artesania i de productes agroalimentaris del Ripollès centraran com cada any l’esdeveniment. Amb tot, en la Fira d’enguany cal destacar el Tastatast, una mostra de la cuina del Ripollès que tindrà lloc aquest vespre, la tarda de Tallers, amb demostracions de diverses activitats, i l’espai de jocs “Som petits”, que tindrà lloc a la plaça Llibertat durant el cap de setmana. 

2  

Fitxers adjunts

Una imatge de la Fira de Ripoll

Una imatge de la Fira de Ripoll
JPG | 866

Una imatge de la inauguració

Una imatge de la inauguració
JPG | 936