President Mas

President Mas: "Catalunya destaca especialment en l'àmbit del voluntariat, amb molta gent que dóna el seu temps per ajudar els altres"

query_builder   26 març 2012 21:10

event_note Nota de premsa

President Mas: "Catalunya destaca especialment en l'àmbit del voluntariat, amb molta gent que dóna el seu temps per ajudar els altres"

·        El cap de l’Executiu ha presidit l’acte commemoratiu del 25è aniversari de Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias
El president Mas, durant la seva intervenció
El president Mas, durant la seva intervenció
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha subratllat aquesta tarda els valors de Catalunya en l’àmbit del voluntariat i ha afirmat que “destaca per sobre de la mitjana, amb molta gent anònima i sensibilitzada, que dóna el seu temps per ajudar les persones que ho necessiten”.
 
El cap de l’Executiu s’ha referit al voluntariat a Catalunya durant l’acte commemoratiu del 25è aniversari de Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias, una entitat privada sense afany de lucre creada el 26 de març de 1987 per cuidar i protegir les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, vetllant perquè els seus drets siguin respectats i perquè millori la seva qualitat de vida. En l’actualitat, tutela 407 persones i, en règim de pretutela, 326 més.
 
Artur Mas s’ha referit a Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias com “una escola de valors” i els ha posat com a exemple per al conjunt de la societat “en aquests moments de dificultats, en què ens cal que tot el que val la pena pugui sobresortir”. El cap del Govern ha assegurat que a Catalunya “hi ha moltes coses que van bé, també en el camp social”.
 
El president ha encoratjat els patrons, treballadors i voluntaris de la fundació a continuar la seva tasca.
 
 
 
 
 

1  

Imatges

President

President 361