La Roca del Vallès vol un centre d'interpretació del territori

query_builder   20 març 2012 16:40

event_note Nota de premsa

La Roca del Vallès vol un centre d'interpretació del territori

El delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, ha visitat la Roca acompanyat de la directora de Serveis Territorials de Cultura, Àngels Torras. S’han reunit amb l’alcalde, Rafael Ros, arran de l’interès del municipi per tirar endavant el projecte de creació d’un centre d’interpretació del territori.
Generalitat de Catalunya
L’Ajuntament cerca la implicació i la col·laboració de la Generalitat i de la Diputació per veure la viabilitat i el procés de creació d’aquest projecte per donar més relleu a les possibilitats de promoció del municipi. La Roca gaudeix d’un importantíssim patrimoni megalític. En el seu terme municipal hi ha jaciments arqueològics prehistòrics, a l’entorn del Parc Natural de la Serralada Litoral, que constitueixen un dels conjunts megalítics més importants de Catalunya, un testimoni excepcional de les societats neolítiques que van habitar aquests indrets fa més de 6.000 anys.
 
El delegat ja va visitar el municipi el passat 22 de gener, acompanyant el conseller d'Interior, Felip Puig, per a la inauguració de les noves dependències de la Policia Local municipal i les obres d’ampliació de l’edifici de l’Ajuntament. El 24 d’agost també hi va anar, convidat per l’alcalde, perparticipar en un sopar popular a Santa Agnès de Malanyanes, veïnat de la Roca del Vallès.