Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta de Seguretat Local de Badalona

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta de Seguretat Local de Badalona

query_builder   26 març 2012 14:41

event_note Nota de premsa

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta de Seguretat Local de Badalona

Foto
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assistit avui a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Badalona, celebrada a l’Ajuntament de la localitat i presidida per l’alcalde, Xavier Garcia Albiol.
 
El conseller, que ha valorat positivament l'esforç i la feina conjunta entre els diferents cossos policials al municipi, ha explicat que en matèria de seguretat "Badalona s'ha mantingut, al llarg del 2011, en una certa estabilitat amb un lleuger repunt a l'alça d'un 1,9% pel que fa al nombre de delictes i faltes penals". "El darrer trimestre ha tingut una evolució positiva, s'estan disminuint aquests lleugers increments i tendim a una situació d'estabilitat", ha dit Puig.
 
En aquest sentit, el conseller ha afegit que, "tenint en compte l'entorn en què ens trobem d'una certa inestabilitat econòmica i amb situacions de conflictivitat social i laboral, aquests dades ens permeten dir que mantenim la ciutat de Badalona en una situació de seguretat força positiva".
 
El titular d’Interior, també ha constatat que "les dades de Badalona com a tercera ciutat de Catalunya es situen des del punt de vista de la seguretat per sota de la mitjana de Catalunya. Amb visió global tenim una situació raonablement satisfactòria, tot i que no baixarem la guàrdia" i, en aquesta línia, Puig ha explicat que "l'alcalde ens ha demanat que intentem estudiar alguna nova dinàmica de dispositius en zones on els caps de setmana es pot produir una certa afluència de gent que pot alterar la convivència".
 
Per la seva banda, l’alcalde, que ha agraït la predisposició del departament d'Interior a col·laborar amb el municipi, ha explicat que, "tot i que el problema de la seguretat no està encara resolt a la ciutat de Badalona, la vigilància i la seguretat està augmentant a tota la localitat, ara hi ha més agents per tot el municipi i això ens anima a seguir treballant amb la mateixa línia".
 
L'alcalde també ha afirmat que "els delictes que més preocupen al municipi ara són les estrebades a col·lectius que no es poden defensar com la gent gran i les ocupacions de pisos en determinats barris pisos que acaben amb problemes de convivència".
 
La reunió també ha comptat amb l’assistència del delegat territorial de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, i el director general d’Administració de Seguretat, Andreu Joan Martinez, entre d’altres autoritats.