El president Mas ressalta el model productiu català durant les inauguracions d'un nou centre de Fujitsu a Barcelona i de l'empresa Wolters Kluwer a l'Hospitalet

query_builder   19 març 2012 15:05

event_note Nota de premsa

El president Mas ressalta el model productiu català durant les inauguracions d'un nou centre de Fujitsu a Barcelona i de l'empresa Wolters Kluwer a l'Hospitalet

Artur Mas ha inaugurat el 19 de març el nou Centre Internacional de Venda a Barcelona de l’empresa japonesa Fujitsu, que suposarà la creació de 300 llocs de treball, així com les noves oficines de l’empresa Wolters Kluwer ubicades a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet.
Generalitat de Catalunya
Parlament del president Mas a l'empresa Wolters Kluwer, a l'Hospitalet
 
 
Mas ha destacat l’atractiu de Catalunya per invertir-hi i ha advocat perquè Barcelona sigui per a les empreses “una plataforma de projecció a Europa i la resta del món”.  La presidenta de Fujitsu Espanya, Ángeles Delgado, ha agraït a la Generalitat i a l’Ajuntament de Barcelona el suport i assessorament rebut per fer possible la creació del Centre i fer d’ell un referent a nivell europeu.
 
Fujitsu, amb una inversió inicial de 12 milions d’euros, ha escollit Barcelona per implantar-hi aquest centre d’entre una vintena de possibles ubicacions a Europa, valorant molt positivament les infraestructures que ofereix el país, l’alt nivell de les universitats i escoles de negocis i l’accés a treballadors amb una elevada qualificació professional. Des d’aquí comercialitzaran a Europa, Àfrica, Orient Mitjà i l’Índia.
 
Han acompanyat al president el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, la segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens, el delegat del Govern de la Generalitat, Salvador Jorba, i el director general d’Indústria, Joan Sureda. Per part de Fujitsu, hi han assistit el director de Fujitsu Catalunya, Xavier Buxeda, i el director del Centre Internacional de Venda, Angus McGeachie.
 
Durant el seu parlament a la inauguració de les noves oficines de Wolters Kluwer, empresa dedicada a oferir serveis d’informació, software i formació per a la presa de decisions i la millora de la productivitat, el cap de l’Executiu ha ressaltat que el Govern dóna tot el seu suport a les inversions que es fan a Catalunya per poder concentrar aquí “tecnologia avançada, bons professionals i més orientació exterior”.
 
El president de la Generalitat ha visitat les instal·lacions de l’empresa acompanyat del conseller delegat de l’empresa, Salvador Fernández, l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i del director general de Wolters Kluwer, Josep Aragonès, a més del delegat.
 
Wolters Kluwer és una companyia d’origen holandès amb 19.000 treballadors a tot el món. Des de 2011 l’empresa compta amb seu a l’Hospitalet, on treballen unes 400 persones.

1  

Imatges

Inauguració Centre Internacional de Venda a Barcelona, de Fujitsu

Inauguració Centre Internacional de Venda a Barcelona, de Fujitsu 31