Incendi en un pis de Lleida amb desallotjats, però cap ferit

query_builder   28 març 2012 11:09

event_note Nota de premsa

Incendi en un pis de Lleida amb desallotjats, però cap ferit

Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi d’habitatge a la ciutat de Lleida, al bloc número 2 del barri Gaspar de Portolà, del qual s’ha rebut l’avís a les 09.24 hores d’aquest matí. Al voltant de les 09.55 hores, els Bombers han pogut donar per controlat l’incendi, moment en què han procedit a acabar de remullar i ventilar tota la part afectada.
 
L’incendi, que estava situat en un dels pisos dels baixos de l’edifici de quatre plantes d’alçada, ha afectat totalment el menjador. La resta d’immoble ha quedat afectat pel fum i la temperatura, amb despreniments del guix del sostre. L’aparellador municipal, després d’una inspecció ha recomanat que s’apuntali el pis afectat i, pel moment, els veïns d’aquest pis no hi podran tornar.
 
D’aquest edifici, s’han desallotjat finalment unes 25 persones preventivament, algunes d’elles amb l’autoescala dels Bombers. Però cap dels desallotjats no ha requerit atenció sanitària per part de la unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) desplaçada al lloc.
 
Tots els veïns de l’edifici poden retornar als seus habitatges, excepte els veïns del pis de sobre de l’afectat que hauran d’esperar a que acabin d’apuntalar el pis que ha cremat.
 
Els Bombers, que han treballat amb sis vehicles terrestres, en aquests moments, ja han començat a retirar-se.
 
Cerdanyola del Vallès, 28 de març de 2012
11.00 hores