Serveis destacats dels Bombers de la Generalitat durant la matinada

query_builder   29 març 2012 07:54

event_note Nota de premsa

Serveis destacats dels Bombers de la Generalitat durant la matinada

Incendi en un pàrquing de Girona amb desallotjats (Gironès)
 
A les 00.25 hores d’aquesta matinada, Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi situat en un pàrquing del carrer Riu de Ser de Girona. Es tracta d’un pàrquing soterrat de tres plantes on han cremat totalment 6 vehicles i 3 motos. A més, n’han quedat afectats 6 cotxes més per desperfectes varis a conseqüència de la temperatura i el fum.
 
Com a mesura preventiva, s’han desallotjat 25 persones dels pisos superiors de l’edifici, que en total té cinc plantes. Cap d’aquestes persones no ha resultat ferida i tothom ha pogut tornar als seus habitatges.
 
Al lloc, han treballat 12 vehicles dels Bombers de la Generalitat que han pogut donar per controlat l’incendi al voltant de les 01.38 hores. Posteriorment, han començat a ventilar tot el pàrquing.
 
Incendi a Llagostera en un pàrquing amb desallotjats (Gironès)
 
A 23.33 hores, els Bombers de la Generalitat van treballar en un altre incendis en un pàrquing a la demarcació de Girona. En aquest cas l’incendi va ser a Llagostera, al carrer Tramuntana i va afectar a 2 cotxes i una moto. Els veïns d’aquest edifici de dues plantes, unes 20 persones, també van ser desallotjades preventivament, però cap no va resultar ferida i van poder tornar tots a casa seva.
Al lloc, van treballar 8 vehicles dels Bombers i van donar per controlat l’incendi al voltant de les 00.00 hores de la matinada.
 
Crema un paller a Ribera d’Urgellet (Alt Urgell)
 
Des de les 03.24 hores, moment en què s’ha rebut l’avís, 5 vehicles dels Bombers de la Generalitat treballen per apagar l’incendi en un paller de Ribera d’Urgellet, al municipi d’Hostalets de Tost. Es tracta d’un paller amb estructura metàl·lica que crema en la seva totalitat, però està confinat i no s’ha propagat més enllà de la pròpia nau. Els efectius van remullant i removent la palla per tal de poder donar-lo per extingit.
 
Cerdanyola del Vallès, 29 de març de 2012
07.44 hores