La Generalitat emetrà 2.000 milions d'euros en bons a un i dos anys per a inversors detallistes

El proper dilluns 2 d'abril comença el període de subscripció

query_builder   30 març 2012 13:34

event_note Nota de premsa

La Generalitat emetrà 2.000 milions d'euros en bons a un i dos anys per a inversors detallistes

El proper dilluns 2 d'abril comença el període de subscripció

La Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat de Catalunya posarà en circulació, el pròxim dilluns 2 d’abril, una nova emissió de bons detallistes per un import de 2.000 milions d’euros, que es podria ampliar fins als 2.150 milions d’euros. L’emissió començarà el dilluns i està previst que el període de subscripció acabi el 24 d’abril, tot i que cada entitat pot tancar individualment el període de col·locació en el moment en què exhaureixi la quantitat que tingui assignada per aquesta emissió.
 
Els inversors podran escollir entre bons a un any, amb un cupó fix del 4,50%, i/o a 2 anys, amb un cupó fix del 5,00% anual. Les sol·licituds dels bons, igual que en les anteriors emissions, podran anar dels 1.000 euros que és la quantitat mínima que es pot demanar, fins als dos milions que és el màxim. Els cupons anuals, en aquesta emissió, es pagaran trimestralment. El desemborsament es farà el 2 de maig, data en què finalitza i es liquida l’emissió de l’any passat. D’aquesta manera, es facilita als ciutadans que van subscriure bons el maig de l’any 2011 ho puguin tornar a fer, si ho desitgen.
 
En aquesta emissió hi participen 14 entitats, totes elles també com a asseguradores: Caixa Banc, Catalunya Banc, Banc Sabadell, Barclays, Caixa d’Enginyers, Deutsche Bank, BBVA, Unnim Banc, GVC Gaesco Valores, Cajamar, Ibercaja Banc, Caixa Ontinyent, Caja 3 i Privat Bank. Pel que fa a les comissions que rebran aquestes entitats, l’emissió té una estructura d’incentius que, en funció del resultat de la col·locació, pot situar la comissió mitjana entre l’1,80% i un màxim del 2,20% anualitzat.
 
Els inversors poden sol·licitar més informació sobre les característiques i els detalls de l’emissió a totes les oficines de les entitats col·laboradores, així com trucant al telèfon d’informació 012 i a través del web http://www.gencat.cat/bons.
 
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 79