Dos ferits greus en l'esfondrament del sostre d'una nau industrial abandonada de Santa Maria de Palautordera

query_builder   30 març 2012 18:17

event_note Nota de premsa

Dos ferits greus en l'esfondrament del sostre d'una nau industrial abandonada de Santa Maria de Palautordera

Els Bombers de la Generalitat han treballat a primera hora d’aquesta tarda en l’ensorrament parcial del sostre d’una nau industrial totalment abandonada ubicada a la carretera de Santa Maria de Palautordera a Sant Celoni, al Vallès Oriental, on dos homes han resultat ferits greus. L’avís de l’accident ha arribat a les 15.57 hores.
 
Els homes recollien ferralla de l’encavallada, l’estructura de la coberta de la nau, quan part del sostre els ha caigut al damunt. Immediatament, els Bombers s’hi han desplaçat amb 3 dotacions. Els Bombers han rescatat de sota la runa els homes i els han fet la primera assistència sanitària. Posteriorment, i un cop fora de la nau, han deixat els homes a disposició dels serveis sanitaris. De 39 anys ambdós, un d’ells ha estat traslladat a la Vall d’Hebron de Barcelona en un helicòpter del RACC mentre que l’altre ha estat evacuat en una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Granollers.
 
Mentrestant, els Bombers també han inspeccionat el sostre de la nau, del qual finalment no han hagut de retirar cap peça.
 
A Alcover (Baix Camp), els Bombers de la Generalitat també han hagut de treballar en l’ensorrament de part del sostre d’una fusteria, situada al Raval del Carme, 11, d’aquesta localitat. L’avís de l’esfondrament ha arribat a les 16.43 hores. Uns 70 m2 del sostre de la segona planta d’aquesta establiment s’han esfondrat, sense que cap persona no hagi resultat ferida. Els Bombers hi han treballat amb 3 dotacions, de les quals encara en queda una, acabant de fer sanejament de les parts que encara no han caigut però que amenacen de fer-ho. Les finques del costat no han quedat afectades.
 
Cerdanyola del Vallès, 30 de març de 2012
18.17 hores