El Consell Rector nomena Ramón María Moreno González nou director general de Casa Àsia

query_builder   30 març 2012 19:58

event_note Nota de premsa

El Consell Rector nomena Ramón María Moreno González nou director general de Casa Àsia

El Consell Rector de la institució, reunit avui a Barcelona i presidit pel secretari general d’Afers Exteriors, Senén Florensa, n’ha aprovat el nomenament. Ramón María Moreno González substitueix Juan José Herrera de la Muela al capdavant de la Direcció General de Casa Àsia. El Consell Rector també ha nomenat Jaume Giné secretari general en substitució d’Anna Martínez.
El Consell Rector de Casa Àsia és el màxim òrgan col·legiat de direcció de la institució i està integrat per representants del MAEC, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Madrid.
 
Ramón María Moreno, llicenciat en Dret, va néixer a Salamanca el 15 de juliol de 1961. És segon introductor d’ambaixadors en el MAEC i ha estat número dos de l’ambaixada d’Espanya a l’Índia, cap adjunt de la missió comercial i ministre conseller. Anteriorment, va ser subdirector general de Protocol de Presidència del Govern, i va servir a les ambaixades d’Espanya a Moçambic i Managua. Va ser cònsol general adjunt d’Espanya a Milà, conseller tècnic de Centreamèrica i Països del Pacte Andí i conseller i cap d’àrea de relacions a l’ambaixada espanyola a la Santa Seu.