Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor interessen mancomunar serveis

query_builder   23 març 2012 18:56

event_note Nota de premsa

Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor interessen mancomunar serveis

El delegat, Salvador Jorba ha fet el dia 23 de març una visita institucional a ambdós municipis del baix Montseny, al Vallès Oriental, i ha mantingut reunions de treball amb els respectius alcaldes, per conèixer la realitat local i els projectes que tenen en marxa, així com per oferir-los informació sobre el guany de possibilitats de finançament mitjançant la mancomunitat de serveis.
Generalitat de Catalunya
L'alcalde de Sant Pere de Vilamajor, Martí Artalejo, amb el delegat
 
El delegat s’ha reunit amb l’alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluisa Berdala, i el seu equip de govern, que li han transmès la decisió d’enllestir el projecte de la nova biblioteca, actualment la necessitat més urgent que té el municipi, per a la qual cosa compten amb els ajuts provinents de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona. Posteriorment el delegat va visitar el nou equipament de la biblioteca, ja pendent del mobiliari.
 
A Sant Pere de Vilamajor va mantenir una reunió de treball amb el nou alcalde, Martí Artalejo, que ocupa el càrrec des de fa poc més d’un mes i que ha volgut conèixer de primera mà la situació del Pla únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) arran de l’ampliació del terminis d’execució per a les actuacions incloses en les anualitats 2011 i 2012. 
 
El delegat va conèixer  in situ alguns dels serveis mancomunats que interessen als dos municipis, com ara l’institut que s’ha de construïr a Sant Pere en un solar que és llindar amb Sant Antoni i que requereixen obres d’urbanització i d’accessos als alumnes d’una banda i una altra. També va poder comprovar la necessitat d’arranjaments de camins i vials que, tot i discórrer al terme municipal de Sant Antoni de Vilamajor, donen accés a tres urbanitzacions de Sant Pere: Can Vila, Can Ram i Vallserena, que sumen més de 2.000 habitants. La possibilitat de mancomunar aquest tipus de serveis pot representar un plus per a superar els problemes de finançament.

1  

Imatges

Amb l'equip de Govern de Sant Antoni de Vilamajor

Amb l'equip de Govern de Sant Antoni de Vilamajor 21