Protecció Civil desactiva l'alerta del TRANSCAT pels dos accidents de camions que transportaven matèries perilloses

query_builder   4 abril 2012 09:47

event_note Nota de premsa

Protecció Civil desactiva l'alerta del TRANSCAT pels dos accidents de camions que transportaven matèries perilloses

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha desactivat, a les 09.00 hores, la fase d’alerta del Pla especial d’emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT), pels accidents en el transport de mercaderies perilloses que han tingut lloc als termes municipals del Bruc a les 00.23h i Llinars del Vallès a les 03:30h hores, durant la passada matinada.
 
Cap dels dos camions ja no fuiten. El camió accidentat a Llinars del Vallès ha estat traslladat al pàrquing d’una empresa de residus especialitzada de Martorell
on s’ha segellat la vàlvula que fuitava. El camió resta en aquesta instal·lació. En la resolució d’aquest accident han treballat 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat.
 
Pel que fa al camió del Bruc, aquest ha estat retirat del lloc de l’accident fins a uns carrers més enllà i actualment els Mossos d’Esquadra es troba a lloc regulant el trànsit. Cap persona ha resultat afectada com a conseqüència d’aquests dos accidents. En aquest accident han treballat 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat.