Els delegats territorials del Govern es reuneixen a l'edifici de la Generalitat de Girona

query_builder   29 març 2012 10:42

event_note Nota de premsa

Els delegats territorials del Govern es reuneixen a l'edifici de la Generalitat de Girona

Visita delegats
D'esquerra a dreta: Ramon Farré, delegat de Lleida; Jordi Moltó, delegat de Catalunya Central; Eudald Casadesús, delegat de Girona; Joaquim Nin, delegat de Tarragona; Albert Alins, delegat d'Alt Pirineu i Aran, i Salvador Jorba, delegat de Barcelona.
Els delegats territorials del Govern s’han reunit avui a l’Edifici de la Generalitat a Girona en una sessió de treball per tal de posar en comú aquelles qüestions coincidents arreu del territori. El delegat del Govern de Girona, Eudald Casadesús, ha convidat els seus homòlegs per tal de poder explicar el projecte de concentració i unificació de serveis de l’edifici institucional, una experiència única en tot el territori. En la sessió, s’ha posat èmfasis en l’organització de la Generalitat en un sol edifici i en el sistema de treball i coordinació a través de la Gerència dels Serveis Comuns de la Delegació del Govern, un òrgan essencial en el funcionament del projecte de la Generalitat a Girona. Però, sobretot, s’ha destacat la voluntat d’oferir en l’Oficina d’Atenció Ciutadana única un servei complert i adequat a les necessitats de la ciutadania, una oficina que atén totes les consultes i tràmits de la Generalitat.
 
Posteriorment a la reunió, els delegats territorials de Lleida, Ramon Farré, de Catalunya Central, Jordi Moltó, de Tarragona, Joaquim Nin, de l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, i de Barcelona, Salvador Jorba, han visitat l’edifici, tant la part històrica com l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

1  

Fitxers adjunts

Fotografia de la visita

Fotografia de la visita
JPG | 4855