Un nou servei de bus nocturn enllaçarà Barcelona i Vilafranca del Penedès els caps de setmana

Un nou servei de bus nocturn enllaçarà Barcelona i Vilafranca del Penedès els caps de setmana

query_builder   5 abril 2012 10:56

event_note Nota de premsa

Un nou servei de bus nocturn enllaçarà Barcelona i Vilafranca del Penedès els caps de setmana

  • La nova línia directa de bus nocturn oferirà 4 expedicions les nits de divendres i dissabtes per enllaçar amb transport públic Barcelona, Gelida, Sant Sadurní d’Anoia, Vilafranca del Penedès i Santa Margarida i els Monjos
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat introduirà demà 6 d’abril una nova línia de bus nocturn per connectar Barcelona i Vilafranca del Penedès, passant pels municipis de Gelida, Sant Sadurní d’Anoia i Santa Margarida i els Monjos.
 
El director general de Transports i Mobilitat, Ricard Font, ha recordat que aquesta actuació pretén donar resposta a les necessitats de mobilitat d’aquesta àrea d’acord amb la demanda prevista i les reivindicacions del territori, i ha remarcat també que caldrà fer un seguiment del grau d’ocupació del servei per tal de garantir la seva viabilitat econòmica.
 
La nova línia oferirà 4 expedicions, 2 d’anada i 2 de tornada, entre Barcelona i Vilafranca del Penedès. Concretament, les sortides des de Vilafranca del Penedès tindran lloc a les 0.10 hores i 3.25 hores, mentre que en sentit contrari sortirà un servei de Barcelona a les 1.15 hores i a les 4.30 hores des de Ronda Universitat.
 
Aquest nou servei complementarà l’oferta ja existent de transport públic de la N30 Barcelona-Vilanova i la Geltrú-Vilafranca del Penedès que dóna servei durant tot l’any. En concret, es tracta de 2 anades i 2 tornades que comuniquen Barcelona amb Vilafranca del Penedès les nits de diumenge a nits de dijous d’hivern, i 3 anades i 2 tornades les nits de divendres i dissabtes d’hivern i les nits de diumenge a dijous d’estiu.
 
 
Consulteu el quadre d'horaris en el document pdf adjunt.
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 42