Protecció Civil tanca la prealerta del pla INUNCAT per la fi de l'episodi de pluges i la tendència a la normalització en el subministrament elèctric

query_builder   6 abril 2012 21:28

event_note Nota de premsa

Protecció Civil tanca la prealerta del pla INUNCAT per la fi de l'episodi de pluges i la tendència a la normalització en el subministrament elèctric

  • Hores d’ara, només queden 2.800 abonats sense subministrament elèctric a Capellades
 
La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha tancat la prealerta del pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) un cop ha finalitzat l’episodi de pluges i es van normalitzant les incidències en el subministrament elèctric.
 
La pluja intensa i la calamarsa han  provocat talls de subministrament elèctric a diversos municipis de la Conca de Barberà, afectant 1035 abonats que ja han recuperat el subministrament. Els municipis afectats per aquesta incidència han estat: Pira, Blancafort, Sarral, Solivella i Barberà de la Conca.
 
Durant la tarda, la caiguda d’un llamp en una subestació elèctrica de Capellades han deixat sense subministrament elèctric 10.250 abonats i provocant l’incendi de la subestació elèctrica. 7 dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en l’extinció de l’incendi. Els municipis afectats per aquesta incidència han estat: Torre de Claramunt, Capellades, Pobla Claramunt, Sant Quintí de Mediona, Mediona, Cabrera, Anoia, Piera, Llacuna, Carme i Santa Maria de Miralles.
 
Altres incidències en el subministrament elèctric
Aquesta tarda, a conseqüència d’un accident de trànsit a la C14 al terme municipal de Ribera d’Urgellet, l’helicòpter del SEM que ha treballat en aquest accident ha tocat un cable de mitja tensió afectant el subministrament elèctric de 650 abonats dels municipis: Figols i Alinyà, Valls Aguilar, Ribera Urgellet, Soriguera, Montferrer i Castellbo. En aquests moments el subministrament elèctric de la zona s’ha recuperat.
 
Podeu seguir informats al instant a través del canal twitter @emergenciescat .