Incendi d'habitatge a l'Hospitalet de Llobregat amb una víctima mortal

query_builder   7 abril 2012 10:39

event_note Nota de premsa

Incendi d'habitatge a l'Hospitalet de Llobregat amb una víctima mortal

A les 00.41 hores els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi d’habitatge al número 62 del carrer Rosselló de l’Hospitalet de Llobregat. Es tracta d’un incendi que ha cremat totalment una habitació d’un dels pisos de la tercera planta de l’edifici, que en total té 6 plantes. La resta d’immoble ha quedat afectat pel fum i la temperatura, però no hi ha hagut danys estructurals.
 
Al accedir a l’interior de l’immoble afectat, els Bombers han localitzat mort a l’home de 68 anys que residia en aquest pis. La resta de veïns de l’edifici, una trentena de persones, han estat desallotjades preventivament i no han patit danys. Al voltant de les 01.30 hores ja han pogut retornar als seus habitatges.
 
Al lloc, han treballat 7 vehicles dels Bombers de la Generalitat que han pogut donar per controlat el foc al voltant de la una de la matinada, moment en què han procedit a ventilar i revisar tot l’edifici per tal de donar per extingit l’incendi. A més, també han treballat 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra que han dut a terme les tasques de control d’accessos i de desallotjament de persones, així com també la investigació de les causes d’aquest incendi. I, d’altra banda, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat al lloc dues unitats medicalitzades.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 7 d’abril de 2012
10.30 hores