L'aeroport de Lleida-Alguaire tanca la temporada d'hivern amb 28.000 passatgers

query_builder   10 abril 2012 13:48

event_note Nota de premsa

L'aeroport de Lleida-Alguaire tanca la temporada d'hivern amb 28.000 passatgers

  • La Taula Estratègica de l’aeroport lleidatà s’ha reunit aquest matí per fer balanç de la temporada i preparar noves estratègies de cara a l’estiu i l’hivern vinents.
Fotografia aeroport Alguaire
El director de Transport i Mobilitat, Ricard Font, ha assistit aquest matí a la reunió de la Taula Estratègica d’Impuls de l’aeroport de Lleida-Alguaire. Aquesta taula, formada per representants de les institucions polítiques i econòmiques de Lleida, ha fet balanç de l’activitat d’hivern a l’aeroport i ha preparat la temporada d’estiu en què Air Nostrum volarà a Palma de Mallorca, Menorca i Eivissa.
 
26.367 passatgers de Thomas Cook en tres mesos
 
Des de l’inici de la temporada d’hivern, el 19 de desembre de 2011, 28.055 passatgers han utilitzat l’aeroport lleidatà pels seus viatges. 26.367 corresponen al touroperador Thomas Cook i 1.688 a Air Nostrum. Dels esquiadors que han viatjat amb la companyia anglesa, 4.122 venien des de Belfast, 2.062 des de Birmingham, 2.056 des de Bristol, 11.901 des de Gatwick i 6.226 des de Manchester. La setmana que va sumar una xifra més alta de passatgers va ser la primera de gener, coincidint amb les vacances de Nadal.
 
L’activitat de l’aeroport a l’estiu 2012
 
La temporada d’estiu a l’aeroport de Lleida-Alguaire començarà el 20 de juliol i es perllongarà fins el 2 de setembre, en aquest periode Air Nostrum iniciarà els seus vols a Menorca i Eivissa, en divendres i diumenges, que se sumen als seus vols regulars a Palma de Mallorca. Paral·lelament, Travelplan operarà vols xàrters, a les mateixes destinacions que Air Nostrum els divendres de juliol i agost.
 
A nivell internacional, la Taula Estratègica està treballant amb les Institucions locals per desenvolupar un pla de promoció turística de les comarques de Lleida, amb paquets a través de l’aeroport durant 6-8 setmanes a l’estiu.
 
La taula treballa per aconseguir atraure noves companyies comercials o touroperadors que operin des de l’aeroport lleidatà.
 

2  

Imatges

quadre passatgers mensuals

quadre passatgers mensuals 48

quadre passatgers setmanals

quadre passatgers setmanals 48

1  

Fitxers adjunts

TES

TES
PDF | 144