El Govern impulsa el Pla Estratègic Empresarial i per a l'Ocupació de les Terres de l'Ebre

query_builder   10 abril 2012 16:49

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa el Pla Estratègic Empresarial i per a l'Ocupació de les Terres de l'Ebre

 
El Govern ha aprovat avui l’elaboració d’un estudi per a la definició del Pla Estratègic Empresarial i per a l’Ocupació de les Terres de l’Ebre, que ha de definir les necessitats i les potencialitats econòmiques de la zona. El Departament d’Empresa i Ocupació coordinarà la realització de l’estudi, que s’elaborarà conjuntament amb els agents del territori. El document respon als compromisos adquirits per la Generalitat amb el territori.
 
El Pla Estratègic marcarà les principals estratègies a seguir, per assolir majors nivells de desenvolupament econòmic, amb especial cura a la seva sostenibilitat, tant mediambiental com territorial.
 
Les Terres de l’Ebre tenen un gran potencial de desenvolupament econòmic, una forta identitat territorial, recursos turístics i paisatgístics de gran valor i una bona localització territorial, factors que han de contribuir a dotar la demarcació de més múscul productiu.
 
L’equip de treball que elaborarà el Pla Estratègic Empresarial i per a l’Ocupació de les Terres de l’Ebre estarà format per professionals experts en la matèria, coneixedors del territori i amb experiència contrastada en l’elaboració de projectes similars.