La Delegació del Govern a Tarragona edita un butlletí electrònic amb casos d'èxits empresarials i econòmics

El butlletí, anomenat Èxit10, serà editat quinzenalment

query_builder   11 abril 2012 13:44

event_note Nota de premsa

La Delegació del Govern a Tarragona edita un butlletí electrònic amb casos d'èxits empresarials i econòmics

El butlletí, anomenat Èxit10, serà editat quinzenalment

Avui la Delegació del Govern a Tarragona ha editat el número 1 del butlletí electrònic “Èxit10”. El mitjà recull en cada número deu casos d’èxits d’empreses, d’emprenedors, de recerca i de reconeixement que es produeixen a les comarques de Tarragona. El delegat del Govern, Joaquim Nin, assenyala que “l’objectiu d’Èxit10 és donar a conèixer aquelles empreses que estan obtenint bons resultats, aquelles persones emprenedores que estan superant la crisi amb èxit, les investigacions que es fan des de la Universitat Rovira i Virgili, o aquelles persones que tenen un reconeixement personal o professional”. Nin considera que “en aquests moments de crisi tan accentuada en molts sectors, també és bo ressaltar aquelles persones, empreses i institucions que estan fent molt bé la feina i que estan aconseguint èxits en nous mercats, en investigació o en emprenedoria. Els que fem és només donar valor i projecció a les bones pràctiques que hi ha al nostre territori”.
 
El butlletí electrònic serà enviat per correu electrònic i serà un recull d’aquelles informacions positives que es vagin produint envers l’economia al territori. “No es tracta de seguir l’actualitat diària, sinó de fer un compendi i un recordatori d’aquelles accions que estan donant bons fruits i estan ajudant a mantenir i a fer créixer l’economia a les nostres comarques”- ha finalitzat destacant el delegat.
 
El butlletí recull eines que poden ser útils per a les empreses i els emprenedors, com els enllaços a les Lleis Òmnibus, a ACC10, i d’altres vincles relacionats amb els ajuts institucionals per millorar la competitivitat de les empreses.