annex

Salvador Jorba inicia els actes de celebració del Dia de les Esquadres a Sant Boi de Llobregat

query_builder   11 abril 2012 18:48

event_note Nota de premsa

Salvador Jorba inicia els actes de celebració del Dia de les Esquadres a Sant Boi de Llobregat

El delegat participa aquest 11 d’abril en l’acte oficial amb motiu de la celebració del Dia de les Esquadres a l’Àrea Bàsica Policial de Sant Boi de Llobregat, que té lloc a l’equipament públic de Can Massallera. Li acompanyen l’alcalde Jaume Bosch, l’inspector cap de l’ABP, Joan Gàmez i el primer tinent d’alcalde i regidor de Convivència i Seguretat de Santa Coloma de Cervelló, Jesús Blanco. Demà és previst que també participi en la celebració de l’ABP de Sant Feliu de Llobregat, que tindrà lloc a Sant Vicenç dels Horts, i dissabte, dia 14, a Martorell.
Generalitat de Catalunya
Amb l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch
Jorba destaca en el seu parlament que els professionals de la policia són persones compromeses amb la convivència i el civisme i que, malgrat que hi ha situacions en què es posa en dubte la seva actuació, la tasca que fan és garantir els drets dels ciutadans i el compliment de la llei, i que la majoria social reconeix la honestedat de la seva feina i la contribució que hi fan al sistema democràtic.
 
El delegat felicita en nom del govern de la Generalitat el treball de la policia i demana als seus integrants que estiguin amatents i vigilants, però sense deixar de ser sensibles i propers.
 
Enguany és la quinzena celebració del Dia de les Esquadres, des que es va instaurar l’any 1997,  i ja fa trenta anys de la transferència dels Mossos d’Esquadra de Barcelona a la Generalitat, un cos de policia propi que ja viu el seu tercer segle d’història.