Els Bombers treballen en dos focs d'habitatge, un a Igualada i l'altre a Sabadell

query_builder   12 abril 2012 07:43

event_note Nota de premsa

Els Bombers treballen en dos focs d'habitatge, un a Igualada i l'altre a Sabadell

 
Incendi en un pis d’Igualada amb dues persones intoxicades lleus (Anoia)
 
Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 23.45 hores d’ahir a la nit, d’un incendi als baixos d’un edifici del carrer Comes número 50 d’Igualada.
 
Fins al lloc es va mobilitzar un vehicle (bomba rural pesant) del parc de Bombers d’Igualada que a les 00.01 hores ja havien apagat el foc. L’incendi va cremar matalassos i roba en un celobert interior del pis.
 
Dues persones van ser evacuades, pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va desplaçar dues ambulàncies, a l’Hospital d’Igualada per inhalació lleu causada pel fum.
 
 
Tres persones resulten intoxicades molt lleus a causa d’un incendi en un pis de Sabadell (Vallès Occidental)
 
A les 05.18 hores d’aquesta matinada els Bombers han rebut l’avís d’un altre incendi en un pis del carrer Navas número 74 bis de Sabadell.
 
El foc, que afectava els baixos, ha cremat part del menjador. S’han mobilitzat quatre dotacions dels Bombers (dues bombes urbanes pesants, una autoescala i una ambulància amb efectius del Grup d’Emergències Mèdiques, GEM) que quan han arribat han pogut comprovar que el foc ja havia estat apagat pel mateix particular i per tant han fet una inspecció i han ventilat el pis.
 
Tres persones han estat ateses in situ  per intoxicació lleu causada pel fum per personal del GEM i del SEM, que ha desplaçat una ambulància. No ha estat necessari evacuar-los a cap centre hospitalari.