L'eix de Bracons (C-37) patirà restriccions de pas als vehicles pesants per obres

query_builder   12 abril 2012 13:46

event_note Nota de premsa

L'eix de Bracons (C-37) patirà restriccions de pas als vehicles pesants per obres

Les tasques que es duran a terme al ferm del viaducte de Mas Rubió, a l’eix de Bracons, comportaran restriccions de pas entre Torelló i La Vall d’en Bas als vehicles articulats i camions de més de 19 tones de pes màxim autoritzat, a partir de dilluns vinent, 16 d’abril, fins diumenge, 29 d’abril.
Les tasques que es duran a terme al ferm del viaducte de Mas Rubió a l’eix de Bracons (C-37) comportaran restriccions de pas als vehicles articulats i camions de més de 19 tones de pes màxim autoritzat, entre Torelló i la Vall d’en Bas, a partir de dilluns 16 d’abril i fins diumenge, 29 d’abril. Així, mentre durin els treballs, aquests vehicles seran desviats per la C-17 i  l’N-260.
 
Pel que fa a la resta de vehicles, la circulació es mantindrà en tot moment en ambdós sentits de la circulació, tot i que amb restriccions com a conseqüència de les obres. En aquest sentit, a l’entorn del viaducte de Mas Rubió, tram que té tres carrils i presenta cert pendent, sols quedarà disponible un carril per sentit, més estrets de habitual, i es limitarà la velocitat màxima permesa a 40 km/h.
 
Aquestes afectacions se senyalitzaran convenientment, mitjançant cartells i panells lluminosos a la C-37 i als seus accessos, informant als usuaris de les restriccions i dels recorreguts alternatius corresponents.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 30