Lliurament de cinc pisos amb protecció oficial a Cardona

query_builder   12 abril 2012 13:23

event_note Nota de premsa

Lliurament de cinc pisos amb protecció oficial a Cardona

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha lliurat avui cinc pisos amb protecció oficial de lloguer al municipi de Cardona (Bages). Han assistit a l’acte de lliurament el Subdirector General de Promoció d’habitatge protegit i de sòl residencial associat de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Antoni Teignier, i l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch.
 
La convocatòria ha presentat noves condicions d’accés després que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, presentés un Pla de xoc per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat.
 
Els pisos es troben en un edifici de 21 habitatges del carrer de Sant Miquel. Tenen un i dos dormitoris en una superfície de 39,95 m2  52,81 m2 . Alguns dels habitatges tenen plaça d’aparcament i traster vinculats. La renda del lloguer  és d’entre 86,05 a 116,77 euros mensuals, més despeses de comunitat i IBI. L’Institut Català del Sòl ha construït els pisos i l’Agència els administrarà.
 
Per accedir a aquests pisos s’han presentat 16 sol·licituds, deu d’elles admeses i sis excloses per no complir amb la normativa vigent o per manca de documentació.
 
Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos desocupats
 
Les mesures que destaquen del Pla de xoc són les següents:
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries permanentment obertes.
 
Amb aquestes actuacions es preveu poder treure en convocatòria pública el 95% dels pisos que actualment hi ha buits, abans de finals d’abril de 2012.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa lliurament Cardona

Nota de premsa lliurament Cardona
PDF | 50