Demà s'estrena en català la pel·lícula 'Battleship'

query_builder   12 abril 2012 16:10

event_note Nota de premsa

Demà s'estrena en català la pel·lícula 'Battleship'

Cartell Battleship
Demà divendres s’estrena en català, Battleship, una pel·lícula, basada en el popular joc de taula Enfonsar la flota i distribuïda per Universal Pictures,
El film està dirigit per Peter Berg amb guió d’Eric Hoeber i Jon Hoeber i interpretat per Liam Neeson, Brooklyn Decker i Rihanna. La versió en català del film compta amb el suport del Departament de Cultura.
 
Una flota naval americana de Pearl Harbour s’enfronta a una armada extraterrestre que ha vingut a la terra per construir una font d’energia a l’oceà.
 
La pel·lícula es podrà veure a 29 sales de Catalunya: Yelmo Abrera (Abrera); Multicines Arenys (Arenys); Megacine Badalona (Badalona); Multicinemes Baricentro (Barberà del Vallès); Cinema Comedia, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Heron City, Lauren Gràcia, Palau Balaña (Barcelona); Full HD (Cornellà de Llobregat); Cinemes Figueres (Figueres); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers (Granollers); JCA Cinemes Alpicat, Lauren Lleida (Lleida); Multicinemes Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Multicines Olot (Olot); Cinema Imperial (Sabadell); Cinebox Espai Gironès (Salt); Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Cinemes Segle XXI (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Lauren Garraf (Vilanova i la Geltrú); Ocine Vila-seca (Vila-seca).
 
 
El tràiler en alta resolució es pot trobar  a l’àrea de descàrrega:  http://www.gencat.cat/llengua/descarrega/descarrega
 
 
Més informació i sales d’estrena: