La Delegació Territorial de l'Alt Pirineu i Aran dóna a conèixer el contingut de les Lleis Òmnibus a la Seu d'Urgell

query_builder   13 abril 2012 14:30

event_note Nota de premsa

La Delegació Territorial de l'Alt Pirineu i Aran dóna a conèixer el contingut de les Lleis Òmnibus a la Seu d'Urgell

La Delegació Territorial de l'Alt Pirineu i Aran va donar a conèixer el contingut de les Lleis Òmnibus en un acte celebrat ahir, dijous 12 d'abril de 2012, al Telecentre de l'Alt Urgell, a la Seu d'Urgell.

El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, va presidir la sessió informativa acompanyat d'una tècnica del Gabinet Jurídic de la Generalitat, Dolors Feliu, del president de l'Associació d'empresaris de l'Alt Urgell, Jordi Grau i del Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Jesús Fierro.

Durant la xerrada es va exposar al públic assistent el contingut de les cinc Lleis Òmnibus aprovades recentment i que han suposat un procés de simplificació, d'agilitat i reestructuració administrativa i de promoció de l’activitat econòmica.

Per citar algun exemple de les modificacions aprovades, el Delegat va exposar els canvis aprovats en el tema de les llicències ambientals que agilitzarà i afavorirà l'obertura de nous negocis sense haver de complir les traves que les anteriors lleis els suposaven, va comentar les modificacions en la legislació urbanística adaptant-la a cada territori i, així mateix, va explicar que en moltes activitats econòmiques, per a poder-les iniciar, es modifica el tràmit d'autorització d'obertura pel de comunicació. Tot plegat amb la finalitat d'ajudar a reactivar l'economia del país.