El secretari general de l'Esport presenta les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l'Ebre

query_builder   17 abril 2012 17:48

event_note Nota de premsa

El secretari general de l'Esport presenta les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l'Ebre

  • Quatre guies que informen sobre activitats fisicoesportiva, a més de ser un instrument de transmissió de valors i foment de la pràctica
El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, presenta les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l'Ebre
El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, juntament amb el delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny, han presentant aquest matí les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l’Ebre.
Quatre guies esportives del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta, que pretenen informar sobre totes les activitats esportives que s’organitzen i alhora orientar a les famílies sobre els beneficis de la pràctica esportiva, a més de ser un instrument de transmissió de valors i foment de la pràctica esportiva.
 
Les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l’Ebre posen a l’abast de la ciutadania la pràctica de qualsevol esport, seguint “la línia de treball que defensem des de la Secretaria General de l’Esport i aquest és un excel·lent exemple del nostre objectiu. És una eina que ens permet apropar l’esport i l’activitat física a la ciutadania, per tal que la gent pugui practicar-ne encara més” – destacava el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau.
 
En aquest sentit, des de la Representació Territorial de l’Esport, amb la col·laboració de les diferents administracions locals, comarcals i territorials, s’han recollit totes les dades actualitzades de les associacions, clubs i societats esportives; de les associacions esportives escolar (AEE) i seccions esportives escolars de l’AMPA i de les federacions esportives catalanes del territori. A més a més, s’han inclòs els indicadors d’hàbits esportius de les Terres de l’Ebre, des de les llicències federatives amb què compta el territori fins les gràfiques dels motius pels quals una persona es fa membre d’un club o associació esportiva o els motius pel quals practica esport, entre d’altres.
 
Les Guies Esportives Comarcals de les Terres de l’Ebre tenen una edició impresa però, tindrà un accés més directe via electrònica. A partir d'avui, la Representació Territorial de l’Esport, juntament amb els consells esportius de les 4 comarques, presentarà la guia de forma individual a cada comarca.