El president Mas inaugura una escola bressol a l'Ametlla del Vallès i visita l'empresa Lamigraf

query_builder   18 abril 2012 18:17

event_note Nota de premsa

El president Mas inaugura una escola bressol a l'Ametlla del Vallès i visita l'empresa Lamigraf

Durant la seva visita a l’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental) el 18 d’abril, el president ha inaugurat l’escola bressol L’Ametller i ha visitat l’empresa Lamigraf. Ha subratllat que els dos reptes més importants que té avui Catalunya són crear ocupació i augmentar l’èxit escolar.
Generalitat de Catalunya
 
En el seu parlament inaugural, el president ha lamentat que “en un temps no podrem fer més escoles bressol com aquestes, haurem d’aprofitar les que tenim, públiques i privades, perquè la manca de recursos ens obliga a concentrar-nos en el que és l’ensenyament obligatori”.  L’escola bressol “L’Ametller” té capacitat per a 70 nens de 4 mesos a 3 anys i disposa de menjador, cuina i rebost i sala polivalent. 
 
El president ha inaugurat l’escola acompanyat de l’alcalde de l’Ametlla del Vallès, Andreu Gonzàlez, i del delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba. Abans d’aquest acte, el president ha fet una visita institucional a l’Ajuntament, on s’ha reunit breument amb els regidors i ha signat al Llibre d’Honor.
 
La visita s’ha iniciat a l’empresa Lamigraf, dedicada a la fabricació de paper decoratiu, aplicat a la indústria del moble. El cap de l’Executiu, acompanyat del soci principal de l’empresa, Josep Colomer, i del seu director general, Albert Llovet, ha recorregut les instal·lacions d’aquesta fàbrica. Mas va explicar que fa 30 anys li havien fet una entrevista de treball en aquesta mateixa empresa.
 
Artur Mas ha agraït l’esforç per tirar endavant la fàbrica, tot i els moments de dificultats actuals, i ha lloat la vocació innovadora i exportadora de Lamigraf. Ha destacat alhora que “el futur ens el juguem amb aquests tipus d’empreses i amb iniciatives com Lamigraf”, i ha refermat la vocació del Govern d’ajudar les petites i mitjanes empreses.
 
L’empresa Lamigraf, creada fa 35 anys, compta amb 200 treballadors i es troba en la cinquena posició d’impressors a nivell mundial. L’any passat, l’empresa va produir 200 milions de metres quadrats de paper i exporta el 75 per cent de la seva producció. A més de la factoria de l’Ametlla del Vallès, des del 1988 disposa d’una altra fàbrica a Bönen (Alemanya).

1  

Fitxers adjunts

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya
JPG | 23