Felip Puig assisteix a les Juntes Locals de Seguretat de Les Borges Blanques i de Tàrrega

query_builder   27 abril 2012 20:04

event_note Nota de premsa

Felip Puig assisteix a les Juntes Locals de Seguretat de Les Borges Blanques i de Tàrrega

Foto
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assistit avui a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Les Borges Blanques, celebrada a l’Ajuntament de la localitat i presidida per l’alcalde, Enric Mir; i posteriorment a la Junta de Seguretat de Tàrrega, presidida per l’alcaldessa, Rosa Maria Perelló. La presència del conseller a les Juntes Locals de Seguretat respon a la voluntat de reforçar la col·laboració institucional entre el Govern i els municipis, i seguir treballar en la línia encetada de col·laboració i cooperació entre les policies locals i els Mossos d’Esquadra.
 
Pel que fa al nivell de seguretat a Les Borges Blanques, Puig ha fet un balanç “satisfactori” i ha dit que “s’han disminuït els fets delictius prop d’un 6%”. En aquest sentit, el conseller ha destacat que “s’està fent molt bona feina de prevenció i contenció”. El conseller ha recollit les peticions de l’alcalde i ha dit que s’estudiaran accions per disminuir la sinistralitat a determinades carreteres, i que s’intensificarà el treball preventiu en matèria de violència masclista i violència de gènere.
 
Pel que fa a la reunió de la Junta de Seguretat Local de Tàrrega, el conseller Puig ha destacat que "els delictes contra el patrimoni estan baixant de manera significativa” i que la tendència en els darrers quatre mesos és molt bona i “s’està disminuint més del 15% els fets delictius”, gràcies a la “bona col·laboració entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra”. En la seva visita a l’ajuntament de Tàrrega, el conseller Puig també ha aprofitat per ser-hi present a l’acte de reconeixement que ha fet l’IPA Lleida al sergent en cap de la Policia Local de Tàrrega, Francesc Martí Sanahuja.
 
Les reunions també han comptat amb l’assistència del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, el subdirector territorial del Departament d’Interior a Lleida, Josep Ramon Solsona, el subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja, entre d’altres autoritats.

2  

Fitxers adjunts

Foto de la Junta de Seguretat Local de Tàrrega

Foto de la Junta de Seguretat Local de Tàrrega
JPG | 291

Foto Junta de Seguretat Local de Les Borges Blanques

Foto Junta de Seguretat Local de Les Borges Blanques
JPG | 251