VIII Concurs de Reacat en Accidents de Trànsit Bombers de la Generalitat

Els Bombers de Granollers, vencedors del VIII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit celebrat a Terrassa

query_builder   27 abril 2012 21:12

event_note Nota de premsa

Els Bombers de Granollers, vencedors del VIII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit celebrat a Terrassa

Els equips de Bombers de Terrassa i Reus1 han obtingut la segona i tercera posició, respectivament
 
Els tres primers classificats aniran al VIII Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico
 
 
 L’equip dels Bombers de Granollers s’ha classificat en primer lloc al VIII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat que, aquest any, s’ha celebrat a Terrassa. El segon lloc de la classificació general ha estat per l’equip de Terrassa i, el tercer, per l’equip dels Bombers de Reus1. Per tant, seran aquests tres els equips que representaran el Cos dels Bombers de la Generalitat al concurs estatal, que tindrà lloc a Toledo, entre els dies 29 de maig i 1 de juny.
 
Granollers també ha estat el millor equip en la maniobra estàndard i en la categoria de millor atenció sanitària. A més, ha quedat tercer en la maniobra ràpida.
 
L’equip de Bombers de Terrassa ha obtingut la primera posició en la maniobra ràpida i el seu comandament ha estat el millor valorat del concurs. Han quedat en tercera posició en la maniobra ràpida.
 
Finalment, Reus1 ha guanyat en la categoria de millor equip tècnic i ha quedat en segon lloc tan en la maniobra estàndard com en la ràpida.
 
L’acte de lliurament dels guardons l’ha presidit el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió. L’han acompanyat Jordi Ballart, tinent d’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana de l’ajuntament de Terrassa; David Borrell, cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord; i el cap del parc de Bombers de Terrassa, Jordi Moreno; entre d’altres autoritats.
 
 
Disposem d’imatges de vídeo del VIII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit, realitzades i editades per Bombers de la Generalitat.
 
Si esteu interessats, podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea d’Informació i Comunicació al telèfon 93 586 77 20, o bé per correu electrònic a l’adreça: premsa.bombers@gencat.cat
 

3  

Fitxers adjunts

Equip Bombers Granollers

Equip Bombers Granollers
JPG | 785

Equip Bombers Terrassa

Equip Bombers Terrassa
JPG | 715

Equip Bombers Reus1

Equip Bombers Reus1
JPG | 663