Jordi Moltó, a l'acte de col·locació de la la primera pedra de la nova escola l'Olivar de Castellnou de Bages

query_builder   29 abril 2012 21:02

event_note Nota de premsa

Jordi Moltó, a l'acte de col·locació de la la primera pedra de la nova escola l'Olivar de Castellnou de Bages

El delegat del Govern a la Catalunya Central, acompanyat pel director general de Centres Públics, Jordi Roig, la secretaria dels Serveis Territorials, Lourdes Giner i l’alcalde del municipi, Francesc Martínez, entre d’altres autoritats, ha participat en l’acte simbòlic de la col·locació de la primera pedra del nou centre educatiu.
 
 
L’acte de col·locació de la primera pedra de la nova escola l’Olivar de Castellnou de Bages ha estat un fet simbòlic. El delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó, ha agrait la invitació per part de l’alcalde de Castellnou de Bages, Francesc Martínez, a presidir-lo. La implicació per part de tota la comunitat educativa, pares, mestres i alumnes han fet que fos una jornada participativa i alhora lúdica i pedagògica.
De fet, les obres del nou equipament educatiu van començar el passat dotze de març. La comunitat educativa de Castellnou de Bages ha començat a veure com es fa realitat la construcció de l'edifici definitiu de la nova escola L'Olivar, ubicada en una seu provisional des de la seva creació, el 2006-07.
 
 
El representant de GISA, empresa pública de la Generalitat que gestiona el projecte, Xavier Espona, tècnic d’obres d’edificació, ha estat l’encarregat d’explicar el projecte d’obres a través de la seva visualització mitjançant plafons.
El delegat del Govern, Jordi Moltó, en el parlament que ha fet s’ha mostrat agraït per la invitació  a l’acte de col·locació de la primera pedra d’aquest nou centre i ha fet referència a “l’actual situació de crisi i la necessitat del pacte fiscal” tot relacionat-ho al “futur de la quitxalla”.
El director general de Centres Públics, Jordi Roig, ha destacat que degut a “l’època complicada per la qual estem passant, la Generalitat ha de prioritzar i que es fa tot el possible per lluitar contra el fracàs escolar i per tenir uns bons equipaments educatius”.


El centre, que compta amb 119 alumnes, dividits en 3 unitats a Educació Infantil i 5 unitats a Primària té una relació molt estreta amb el municipi i se n’ha convertit en dinamitzador. Disposa de projecte educatiu propi i singular, compartit amb la Comunitat Educativa.
Segons el calendari d'execució del nou centre escolar l'Olivar, aquest hauria d’estar finalitzat a finals del mes de desembre vinent quan és previst que s'hi faci el trasllat d'alumnes.

1  

Imatges

Actuació dels alumnes de l'escola l'Olivar durant l'acte de col·locació de la primera pedra de l'escola l'Olivar a Castellnou de Bages, presidit pel delegat del Govern, Jordi Moltó

Actuació dels alumnes de l'escola l'Olivar durant l'acte de col·locació de la primera pedra de l'escola l'Olivar a Castellnou de Bages, presidit pel delegat del Govern, Jordi Moltó 3274

1  

Fitxers adjunts

Acte de col·locació de la primera pedra de l'escola l'Olivar a Castellnou de Bages, presidit pel delegat del Govern, Jordi Moltó

Acte de col·locació de la primera pedra de l'escola l'Olivar a Castellnou de Bages, presidit pel delegat del Govern, Jordi Moltó
JPG | 3493