La Generalitat, l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona obren un web per a Rio+20

query_builder   9 maig 2012 11:14

event_note Nota de premsa

La Generalitat, l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona obren un web per a Rio+20

La Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona han obert el portal web www.riomes20.cat amb l’objectiu que sigui l’aparador de Catalunya a la Conferència per al Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides Rio+20, que se celebrarà a Rio de Janeiro aquest mes de juny. El portal està operatiu des d’avui i es mantidrà obert fins a finals d’any.
Imatge del web
El nou web  neix amb l’objectiu que esdevingui l’eix fonamental de comunicació de Rio+20 a Catalunya. Tot i que està impulsat per les tres administracions pretén aglutinar tota la informació que vagi generant Catalunya al llarg de la cimera, de manera que no només es visualitzi el treball conjunt de les tres institucions sinó que serveixi d’aparador de totes les iniciatives i activitats que es vagin generant entorn de Rio+20 al país.
 
El web contempla espais de participació, mitjançant enquestes senzilles i qüestionaris online, formularis per enviar imatges o fotografies, per tal de recollir la percepció i els interessos de la ciutadania i fer-los visibles a Rio+20. El web està programat  per garantir la navegabilitat i la correcta visualització per a tots els dispositius amb capacitat de navegació, inclosos mòbils i tabletes.