Interior i l'Ajuntament de Gelida signen un conveni per a la cessió dels terrenys del futur parc de bombers voluntaris del municipi

query_builder   10 maig 2012 13:34

event_note Nota de premsa

Interior i l'Ajuntament de Gelida signen un conveni per a la cessió dels terrenys del futur parc de bombers voluntaris del municipi

foto
El secretari general del departament d’Interior, Xavier Gibert, i l’alcalde de Gelida, Lluís Valls, han signat aquest matí un conveni de cessió d’uns terrenys del municipi per a la construcció d’un nou edifici per al parc de Bombers voluntaris de la localitat.
 
Els terrenys que cedeix l’Ajuntament, ubicats al Camí de Can Valls, serviran per aixecar un nou edifici que substituirà la infraestructura del carrer de la Circumval·lació, s/n, que els Bombers Voluntaris de la localitat estan utilitzant des de 1990, any de la seva construcció, i que ja ha quedat obsolet. Actualment ja s’ha finalitzat la redacció del projecte executiu del nou edifici, que es planteja amb una planta semi-soterrani, una planta baixa i una planta pis. En una data encara no prevista s’obrirà el procés de licitació. Els treballs d’execució de les obres s’han calculat en 2.020.488,89 euros.
 
El parc de Gelida és un dels 9 parcs de Bombers Voluntaris de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud. En l’actualitat, la instal·lació té adscrits 33 bombers i una flota de 2 vehicles, que són una Bomba Rural Pesada (BRP) i una Unitat de Personal i de Càrrega (UPC).
 
A l’acte també han assistit el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió, i el cap de parc de Gelida, Josep Nebot.