L'Agència de l'Habitatge de Catalunya lliura 10 pisos a Vila-seca

L'Agència unifica els seus serveis de Tarragona

query_builder   10 maig 2012 14:26

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya lliura 10 pisos a Vila-seca

L'Agència unifica els seus serveis de Tarragona

Foto lliurament de claus VIla-seca
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha lliurat aquest matí les claus de 10 pisos amb protecció oficial de lloguer situats a Vila-seca (Tarragonès). Han assistit a l’acte el secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet,  i el cap del servei territorial d’Habitatge a Tarragona, Joan-Vianney M. Arbeloa. Els habitatges s’inclouen en el Pla de xoc anunciat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, per oferir pisos buits de la Generalitat amb noves condicions d’accés.
 
Els  pisos lliurats estan situats a l’avinguda de la Generalitat i al carrer de Jacint Verdaguer de Vila-seca, tenen un i dos dormitoris, una superfície de 40,10 m2 a 66,33 m2  i la renda mensual oscil·la entre els 138,83 i els 207,20 euros, més despeses de comunitat i IBI.
 
Pla de xoc a la demarcació de Tarragona: reducció del 24,9% en el preu del lloguer
 
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha ofert 406 habitatges en convocatòria pública dins del Pla de xoc a les comarques de Tarragona amb una reducció mitjana del 24,9% en el preu del lloguer respecte a la renda inicial. Per optar a aquests pisos, s’han presentat 2.479 sol·licituds. Igualment, l’Agència i els ajuntaments corresponents han organitzat 30 jornades de portes obertes amb l’objectiu de donar a conèixer les característiques i condicions per accedir als pisos. Un total de 935 persones han visitat les diferents promocions d’habitatge.
 
Mesures del Pla de xoc
 
Les mesures més rellevants del Pla de xoc de la Generalitat per posar en el mercat uns 3.000 habitatges desocupats de tot Catalunya, a preus i condicions més favorables, són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.
  
La seu de l’Agència a Tarragona  s’ha traslladat a l’avinguda de Vidal i Barraquer
 
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya  ha finalitzat el procés de reunificació de serveis per afavorir les gestions als ciutadans i per estalviar  costos de lloguers d’oficines. Els mesos de febrer i març es van fer els trasllats  de Barcelona i de Terres de l’Ebre i amb el de Tarragona  finalitza el procés de reagrupament de serveis de l’Agència ja que  les seus de Girona i Lleida ja es troben situades en edificis que compten amb altres dependències de la Generalitat.
 
Fins ara l’Agència comptava a Tarragona amb els Serveis Territorials d’Habitatge situats al carrer d’Anselm Clavé, 1 i amb l’Oficina de l’antiga Adigsa al carrer de Ramon i Cajal, 59. Ara s’han unit aquests dos serveis en una sola seu situada a l’Avinguda de Vidal i Barraquer, 12.
 

1  

Imatges

Foto lliurament de claus Vila-seca

Foto lliurament de claus Vila-seca 2727

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa lliurament Vila-seca

Nota de premsa lliurament Vila-seca
PDF | 55