Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Malgrat de Mar

query_builder   11 maig 2012 12:24

event_note Nota de premsa

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Malgrat de Mar

foto
Durant la seva visita el conseller ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assistit avui a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Malgrat de Mar, celebrada a l’Ajuntament de la localitat i presidida per l’alcaldessa, Conxita Campoy.
 
El conseller Puig ha qualificat de “força bona” l’evolució de la seguretat a Malgrat de Mar, i ha anunciat que “en el municipi els delictes han baixat un 10% el darrer any”.
 
Puig també ha afirmat “que hi ha molt bon nivell de col·laboració entre els diferents cossos de seguretat i que els bons resultats obtinguts responen al bon nivell de cooperació entre mossos d’esquadra i policies locals”.
 
Per últim, el titular d´Interior, ha destacat la bona feina que fa la policia local de Malgrat.  “He de reconèixer que és pionera i capdavantera des del punt de vista del pla local de seguretat que tenen implantat i de l‘enquesta de seguretat ciutadana que impulsen, que dóna bona percepció per part dels ciutadans ja que,  més enllà de les dades objectives, valoren que a Malgrat s’hi viu amb seguretat i bona convivència” ha afegit.
 
La reunió també ha comptat amb l’assistència del director general d’Administració de Seguretat, Andreu Joan Martínez; del cap de la Policia Local de Malgrat de Mar, l'inspector Joaquin Martínez; del cap Àrea Bàsica Policial Arenys de Mar, l'inspector Josep Hermosa; i del cap de la Comissaria de Districte de Pineda de Mar, l’inspector  Eduard Perez Grau; entre d’altres autoritats.