Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Castelló d'Empúries

query_builder   11 maig 2012 14:50

event_note Nota de premsa

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Castelló d'Empúries

FOTO
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assistit avui a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Castelló d'Empúries, celebrada a l’Ajuntament de la localitat i presidida per l’alcalde, Xavier Sanllehí.
 
El conseller ha fet una valoració molt positiva de la Junta i ha destacat “l’estreta col·laboració i cooperació entre els mossos d’esquadra i les policies locals”. Puig ha explicat també que “les característiques d’aquest municipi, que té una forta residencia ocasional i un important atractiu turístic, ens obliga a estar més amatents per contenir els fets delictius”.
 
A petició de l’alcalde del municipi, el conseller ha explicat que “estudiarà la possibilitat de recuperar les patrulles mixtes d’amfibis per controlar els canals d’Empuriabrava aquest estiu si, operativament i econòmicament, aquest plantejament es pot dur a terme”.
 
Per la seva banda, l’alcalde ha expressat que “des de l’ajuntament estem molt satisfets per la col·laboració que hi ha entres els diferents cossos de seguretat” i ha explicat que “tot i estar contents amb els resultats de les actuacions policials, totes les iniciatives que s’han posat sobre la taula en aquesta Junta comportaran una millora encara més significativa dels resultats”.
 
La reunió també ha comptat amb l’assistència del subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja; del sotsdirector dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta; del sotscap de la Regió Policial de Girona, l'intendent Xavier Gamez; i del cap de la Policia Local de Castelló d'Empúries, l'inspector Josep Farré; entre d’altres autoritats.