L'Agència de l'Habitatge de Catalunya lliura cinc pisos a Premià de Mar

query_builder   11 maig 2012 14:18

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya lliura cinc pisos a Premià de Mar

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha lliurat aquest matí les claus de cinc pisos amb protecció oficial de lloguer situats a Premià de Mar (Maresme). Han assistit a l’acte el director de Promoció de l’Habitatge de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Albert Toledo,  i l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch. Els habitatges s’inclouen en el Pla de xoc anunciat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, per oferir pisos buits de la Generalitat amb noves condicions d’accés.
 
Els  pisos lliurats pertanyen a la promoció Can Boter i estan situats al carrer de Narcís Monturiol de Premià de Mar. Tenen un dormitori en una superfície de 35,07 m2 a 38,57 m2  i la renda mensual oscil·la entre els 198,49 i els 268,30 euros, més despeses de comunitat i IBI.
 
Pla de xoc a la demarcació de Barcelona: reducció del 18,30% en el preu del lloguer
 
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha ofert 1.145 habitatges en convocatòria pública dins del Pla de xoc a les comarques de Barcelona amb una reducció mitjana del 18,30% en el preu del lloguer respecte a la renda inicial. Per optar a aquests pisos, s’han presentat 3.334 sol·licituds. Igualment, l’Agència i els ajuntaments corresponents han organitzat 51 jornades de portes obertes amb l’objectiu de donar a conèixer les característiques i condicions per accedir als pisos. Un total de 1.170 persones han visitat les diferents promocions d’habitatge.
 
Mesures del Pla de xoc
 
Les mesures més rellevants del Pla de xoc de la Generalitat per posar en el mercat uns 3.000 habitatges desocupats de tot Catalunya, a preus i condicions més favorables, són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa Premià de Mar

Nota de premsa Premià de Mar
PDF | 50