Esfondrament parcial d'un edifici a Móra la Nova (Ribera d'Ebre)

query_builder   12 maig 2012 15:53

event_note Nota de premsa

Esfondrament parcial d'un edifici a Móra la Nova (Ribera d'Ebre)

 
 
  • Només hi ha hagut una dona ferida, de caràcter lleu

 

  • Ha cedit la teulada i el pis superior d’un edifici de tres plantes
 
 
Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 12.40 hores, d’un ensorrament al carrer Major, número 8, de Móra la Nova (Ribera d’Ebre).
 
Es tracta d’un edifici amb façana de 10 metres que consta de planta baixa i tres plantes, amb dos pisos per planta, on s’estaven realitzant tasques de reforma a la teulada. A causa de la massa d’obra acumulada s’ha esfondrat parcialment el sostre i el darrer pis de l’immoble.
 
En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat han mobilitzat sis dotacions per fer les tasques de revisió de la part afectada i descartar afectacions personals.
 
Només es tenia constància d’un inquilí a la segona planta i, malgrat la confusió dels primers moments, s’ha localitzat sa i estalvi a fora de l’habitatge.
 
Una altra veïna ha estat evacuada a l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre amb contusions lleus al cap i una ferida al peu.
 
Com a mesura preventiva s’ha procedit a desallotjar els edificis adjacents, encara que només hi havia una parella a l’interior de l’immoble situat al número 6 del c/ Major.
 
Els Bombers han revisat, juntament amb els Tècnics Municipals, l’estructura de l’edifici per valorar la seva habitabilitat. S’ha decidit apuntalar els elements estructurals que s’han vist afectats i sanejar part de l’envà pluvial.
 
En el dispositiu d’actuació també han intervingut efectius del Grup d’Emergències Mèdiques i dels Mossos d’Esquadra, així com membres de la Policia Local.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 12 de maig de 2012
15.52 hores