Generalitat de Catalunya

El delegat participa a la inauguració de l'empresa Haas Factory Outlet, a Montada i Reixac

query_builder   26 abril 2012 17:01

event_note Nota de premsa

El delegat participa a la inauguració de l'empresa Haas Factory Outlet, a Montada i Reixac

El delegat, Salvador Jorba, ha participat el 26 de abril a la inauguració de les instal·lacions de l’empresa Haas Factory Outlet, a Montada i Reixac (Vallès Occidental). Hi van ser presents els cònsuls d’Estats Units i de Mèxic, i els màxims responsables de la firma americana i del seu distribuïdor mexicà a Barcelona, HiTec, en l’aposta que fan pels mercats català i espanyol.  
Generalitat de Catalunya
 
 
Gene Haas, propietari fundador de Haas Automation, ha donat la benvinguda davant la presència dels cònsuls d’Estats Unit,  Greggory D. Crouch, i de Méxic, Norma Ang. Sánchez, el delegat i l’alcaldessa, Maria Elena Pérez, i ha expresat la seva confiança en la recuperació del mercat espanyol , així com en el futur d’aquesta nova iniciativa empresarial. També hi eren presents Hannu Venermo, gerente comercial de HiTec Máquinas CNC, Guillermo Conde i Andreas Le Noir, socis propietaris d’HiTec, i Alain Reynvoet, Managing, director de Haas Automation Europe.
 
En el seu parlament Jorba ha valorat positivament l’aposta que fa Haas mitjançant el partner Hitec per estendre’s al mercat espanyol, una estratègia que ha passat per la decisió de l’establiment d’una plataforma central de l’empresa a Montcada i Reixac i l’aprofitament de les infraestructures i el potencial que Catalunya significa.
 
Els nous inversors són conscients de la problemàtica situació econòmica actual i sabedors de la competència que representen els fabricants de Xina i Índia, però confien en els propis valors diferenciadors fonamentats en el servei i la capacitat de finançament.  El nou Factory Outlet permetrà als clients veure i comprar tot tipus de màquines produïdes per Haas, amb l’assessorament i el servei d’HiTec que posa a disposició de la demanda totes les possibilitats per a cada cas concret.