El delegat del Govern visita diversos equipaments socials de Girona

query_builder   17 maig 2012 15:27

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern visita diversos equipaments socials de Girona

El delegat i el director, amb la directora de la Residència Puig d'en Roca, Esther Campmol.
 
El delegat del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús, acompanyat del director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, Ferran Roquer, ha visitat aquest matí les Residències de gent gran Creu de Palau i Puig d’en Roca i el Centre d’acolliment Llar Infantil Ntra. Sra. de la Misericòrdia de Girona.
 
Les dues residències de gent gran estan gestionades per l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) del Departament de Benestar Social i Família. La Residència Creu de Palau, situada al carrer Jocs Olímpics, compta actualment amb 235 places i disposa de servei de residència assistida, on presta una assistència integral a les activitats de la vida diària per a persones grans amb dependències, i habitatge tutelat, amb 14 places, on ofereix un servei d’acolliment alternatiu a persones grans autònomes, les circumstàncies familiars de les quals no els permeten romandre a la pròpia llar.
 
La Residència de gent gran Puig d’en Roca disposa de 201 places distribuïdes en els dos serveis en què compta: residència assistida, amb 146 places, i com a centre sociosanitari, amb 55 places públiques. Finalment, Eudald Casadesús i Ferran Roquer han finalitzat el recorregut a la Llar Infantil Ntra. Sra. de la Misericòrdia, gestionada per la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) del mateix departament. Allà han pogut comprovar l’inici, fa nomes unes setmanes, de la segona fase de les obres de remodelació parcial del centre. Les obres de reforma, que afecten un dels edificis, finalitzaran a finals de 2013 i tenen un cost de 6,1 milions. Amb aquestes obres, els 3 principals edificis del Departament de Benestar Social i Família hauran estat remodelats.
 
El delegat del Govern ha volgut destacar en la visita la qualitat dels equipaments, però sobretot la professionalitat dels treballadors que hi ha: “Cal remarcar l’esforç del Govern de la Generalitat, malgrat les circumstàncies actuals, en el manteniment de l'estat del benestar, i també  la dedicació d’aquests professionals per oferir un servei a la població, sobretot, aquella més vulnerable.”

2  

Fitxers adjunts

Casadesús i Roquer, amb la directora de la Residència Puig d'en Roca, Esther Campmol, i l'administradora, Isabel Cruz.

Casadesús i Roquer, amb la directora de la Residència Puig d'en Roca, Esther Campmol, i l'administradora, Isabel Cruz.
JPG | 769

El delegat i el director, amb la directora del Centre d'Acoliment, Marta Seguí.

El delegat i el director, amb la directora del Centre d'Acoliment, Marta Seguí.
JPG | 886