Signatura del contracte programa de serveis socials del Pallars Jussà

query_builder   18 maig 2012 12:15

event_note Nota de premsa

Signatura del contracte programa de serveis socials del Pallars Jussà

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, van signar ahir dijous 17 de maig de 2012 el contracte programa de serveis socials per al trienni 2012-2015 per a la comarca del Pallars Jussà. Mitjançant el mateix, la Conselleria pren el compromís de mantenir l'aportació anual d'1,2 milions d'euros, tal com l'any anterior. L'acte es va celebrar a la seu del Consell a Tremp.

El Conseller va finalitzar ahir la seva estada al Pirineu visitant la comarca del Pallars Jussà. Acompanyat del delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, el Conseller va iniciar la jornada a la seu del Consell Comarcal i a l'Ajuntament de Tremp. Després va traslladar-se al Casal de Gent Gran i Centre de Dia i al centre residencial Fundació Fiella.

A migdia el conseller Cleries va desplaçar-se a la Pobla de Segur on, després de visitar l'Ajuntament de la localitat, va visitar la residència municipal Nostra Senyora de la Ribera i el Casal de Gent Gran i Centre de Dia.

Va finalitzar la visita amb una trobada amb els alcaldes de la comarca del Pallars Jussà.